Editor choice

15 натурални афродизиака, които ще променят живота ви

Шоколад –Това е най-популярният афродизиак, който съдържа големи количества от веществото фенилалин. То насърчава производството на ендорфини в органима. Тъмният горчив шоколад е отличен афродизиак, при това и много популярен заради атрактивния си вкус. Много подходящ е с кафе, което също засилва сексуалното желание. Само не забравяйте да добавите в кафето щипка канела.

Сладник (женско биле) – Кой би си помислил, че това растение е 50 пъти по-сладко от захарта и може да има съвсем конкретен ефект върху сетивата на жените?

Целина – Често хората я подценяват и рядко се сещат за нея при споменаването на сексуален възбудител. Това е най-силният афродизиак защото съдържа вещество, наречено андростерон, която се освобождава по-късно при мъжете и е известно, че привлича жените.

Аспержи – Аспержите съдържа витамин Е, чрез което гениталиите транспортират кислород. Гответе аспержи, ако искате да засилите любовта – заслужава си.

Банани – Те съдържат калий и витамини от групата B. Тези вещества допринасят за повишаване на сексуалната издръжливост. Помагат за постигане на оргазъм както при мъжете, така и при жените.

Бергамот – Като най-ефективен афродизиак за жени се счита цитрусовият плод бергамот. С бергамотово масло може да се правят различни масажи, включително еротични. Също така е възможно да да добавяте 3-4 капки сок от бергамот към половин литър вино – бутилката се разклаща добре. Много приятен афродизиак.

Здравец – Мощен афродизиак за жените в средна възраст. Той разкрепостява жената и я вдъхновява за смели сексуални действия. Премахва негативните мисли, дава усещане за младост и съвършенство.

Иланг-иланг -Иланг-иланг – един от най-мощните афродизиаци. Той повишава неколкократно чувствителността на всички рецептори и поражда сексуално желание. По 1-2 капки масло от иланг-иланг се нанася зад ушите или върху китките на ръцете.

Джинджифил – Джинджифилът е силен стимулант афродизиак. Той е много подходящ за романтична вечеря, тъй като може да се използва за готвене на различни ястия. Джинджифилът е добра подправка за салати, месо, птици и риба. Добре се съчетава с майонезен сос.

Канела – Тази подправка се смята за естествен афродизиак за жени. Благодарение на нея човек може да спечели сърцето на жената, която обича, като го изпълни с чувствено желание. Канелата придава приятен вкус на кафето и капучиното.

Афродизиаци са още такива хранителни продукти като орехи, сушени кайсии (трябва да се отбележи, че сушените кайсии са полезни за отслабване и за общото здравословно състояние), стафиди, мед, яйца, и най-вече – морски дарове – стриди, раци, миди, скариди, червен хайвер.

Rating: 5.0. From 3 votes.
Please wait...
Editor choice
Алтернативно Здраве