10 тайни на кокосовото масло

1. Хидратирайте, почистете и омекотете кожата си с кокосово масло. Кокосовото масло е универсалната тайна за красота отвън и отвътре. То е чисто от всякакви химикали, затова е перфектната алтернатива на всеки козметичен продукт.

2. Масажирайте кокосово масло в кожата си, но не забравяйте да изядете една лъжица на ден. Кокосовото масло прочиства и балансира червата, както и почиства кожата от кожни възпаления и пъпки.

3. Когато се използва вместо лосион или балсам, кокосовото масло хидратира кожата и възстановява нормалното омазняване на кожата.

4. Честа причина за кожни проблеми и дехидратация е натрупването на токсини, гъбички и бактерии.  Кокосовото масло спомага за неутрализирането на токсините и бактериите в горната част на кожата ви, възстановявайки естествената имунниа система.

5. Екземите и псориазисът са инфекции, които лесно се лекуват с прилагането на кокосово масло всеки ден в продължение на 20 дни.

6. Кокосовото масло е перфектния балсам за коса.  Кокосовото масло ще направи косата ви блестяща.

7. Кокосовата вода, от своя страна, ще направи кожата ви по-млада, поради специалните си свойства да изхвърля токсините и да прочиства. Резултатът е чиста, блестяща кожа.

8. Можете да използвате кокосовата вода вместо маска за лице – натопете парче памук в нея и разнесете върху лицете.  Оставете за 30 минути.  Насладете са на хидратираната си мека кожа.

9. За да си направите сапун от кокосов орех, смесете 1 лъжица кокосова вода с леща и ги направете на паста. Нанесете върху кожата.  Оставете за 30 минути. Кожата ще ви бъде благодарна.

10. Перфектната маска за почистване е направена от кокосова вода и лимон.  Смесете няколко капки лимон с кокосова вода и нанесете върху лицето.  Измийте.  Насладете се на ефекта.

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
Алтернативно Здраве