5 характеристики, с които се отличават успелите

Дали победителите и успелите са като нас или имат в себе си нещо по-специално, което им помага да успеят?

Не става въпрос за постоянство, амбиция и мотивация – много хора ги притежават.  Какво е по-различно при супер-успелите в живота?

1/ Те променят правилата. Още от момента на раждане, ние започваме да спазваме правилата, които обществото ни налага без да ги подлагаме на съмнение. Тези, които са способни да променят света, знаят че грешката е нещо човешко и подлагат правилата на съмнение, а понякога дори ги променят.

2/ Те искат да оставят следа. Тези, които променят света не търсят просто допълнителен доход, нова кола или луксозен апартамент. Естествено, те биха им се радвали, но не това е тяхната основна цел.

3/ Те търсят възможности и имат ясна визия. Изключително успелите хора виждат бъдеще във всяка изоставена идея.

4/ Те са аутсайдери. Тези, които променят света, следват собствената си интуиция и вярват в себе си толкова много, че не позволяват на никой да ги пречупи и да ги вкара обратно в “системата”.

5/ Те казват “не” на малките проекти. Малките проекти водят до малки победи. Изключително успелите знаят, че времето на тази земя е ограничено и не хабят силите си с малки неща. Те искат да оставят следа!

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
Алтернативно Здраве