Рецепта за леща с кус-кус

Ето и една по-различна рецепта за леща с кус-кус. Много подходяща за вегани и вегетарианци, тъй като не съдържа продукти от животински произход. Опитайте, ще останете изненадани.

Продукти:

  1. 1 чаша леща
  2. 1 чаша кус-кус
  3. чубрица
  4. сол
  5. 100 гр кокосово масло
  6. сушени плодове

 

Приготвяне:

  1. Сложете лещата и кус-куса в тенджера. Добавете 4 чаши вода, и поставете тенджерата на силен котлон, докато кипне.
  2. След това добавете кокосовото масло и разбърквайте, докато се разтопи.
  3. Добавете сушените плодове, нарязани на ситно. Можете да сложите колкото желаете, според зависи колко сладко желаете да се получи накрая.
  4. Добавете щипка сол и оставете да къкри на слаб огън до готовност.
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
Алтернативно Здраве