Люта мексиканска салата

Всички са чували за ползите от яденето на люто. Когато, обаче, съчетаем люто със зеленчуци, ползите се удвояват, защото лютото подобрява усвояването на всички витамини и минерали от зеленчуците. Ето една бърза и лесна мексиканска салата, която е чудесно предястие.

Продукти:

  1. 1 бр. краставица – нарязана на тънки ленти
  2. 300гр. бейби моркови
  3. 1 бр. лимон
  4. 2-3 мл чили сос
  5. 3 гр. хималайска сол
  6. лют червен пипер на вкус

 Приготвяне:

  1. Комбинирайте в подходящ съд краставиците, морковите, чили сос-а, солта и лютия червен пипер като най-накрая поръсите с лимоновият сок.
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
Алтернативно Здраве