Кростини по венециански

Ето и една оригинална венецианска рецепта, която се прави бързо и лесно. Тази рецепта е чудесно предястие, с което ще изненадате вашите гости:

Продукти:

  1. 1 франзела
  2. Филенца от аншоа (консерва)
  3. Сирене “Mozzarella”
  4. Масло

 Приготвяне:

  1. Франзелата се нарязва на филийки с дебелина 8 – 10 мм и се намазват с масло.
  2. Моцарелата се нарязва на колелца, след което на всяка филийка се поставя по едно колелце моцарела. Върху моцарелата се поставя по едно филе аншоа.
  3. Филийките се подреждат в тава и се запичат в предварително загрята фурна на 200°С фурна около 5 – 7 минути.
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
Алтернативно Здраве